Professioneel schoonmaakbedrijf voor kantoren en gebouwen

Uw partner voor regio Brussel - Oost Vlaanderen - Vlaams Brabant

Renovatie kantoren

All Works Company zorgt voor een grondige renovatie van uw kantoren. Een mooi en fris kantoor laat bij uw klanten en bezoekers een goede en professionele eerste indruk na. Ook werknemers voelen zich prettiger en zijn productiever in een nette werkomgeving.

Kantoren kunnen op een gegeven moment toe zijn aan een renovatie. Vooral voor het gebruik en de veiligheid is dit erg belangrijk. Ook kunnen de kantoren verouderd zijn en misschien wel een opfrisbeurt gebruiken. Ons doel is ervoor te zorgen dat de werknemers, klanten en bezoekers weer zo optimaal mogelijk gebruik kunnen maken van het kantoor.

Bij All Works Company kan u rekenen op professioneel advies voor elke renovatie, zodat wij in samenspraak met u de beste keuzes maken voor uw kantoor. Voor een perfecte afwerking gebruiken we alleen topmaterialen om u een duurzaam resultaat te garanderen. Of het nu grote of kleine renovatiewerken zijn, wij blazen uw ruimtes nieuw leven in door er moderne kantoren van te maken. Duurzaam renoveren betekent rekening houden met de toekomst en garandeert een lange termijnoplossing.

Er kunnen verschillende aanleidingen zijn voor de renovatie van uw kantoor:

  • het betrekken van nieuwe kantoren: een grondige opknapbeurt zorgt er voor dat u meteen in stijl aan de slag kan.
  • het verlaten van een gehuurde kantoorruimte: vaak is het noodzakelijk om het gehuurde pand in goede staat terug aan de eigenaar over te dragen.
  • na brand of waterschade: een grondige schoonmaak en een degelijke renovatie zorgt er voor dat u terug zo snel mogelijk aan het werk kan.

Wij zorgen voor volgende renovatiewerken:

  • een grondige schoonmaak van uw kantoor
  • schilderwerken van de muren, plafonds, plinten en schrijnwerk (ramen en deuren)
  • het plaatsen van vloerbekleding (vasttapijt, vinyl, laminaat)
  • het grondig wassen van ruiten

Na de renovatiewerken leveren wij uw kantoor in onberispelijke toestand af, zodat u uw kantoren zo snel mogelijk optimaal kan benutten.

Share