Professioneel schoonmaakbedrijf voor kantoren en gebouwen

Uw partner voor regio Brussel - Oost Vlaanderen - Vlaams Brabant

Overname SOLVOS door AWC – Een Strategische Stap Voorwaarts in de Schoonmaaksector

We kondigen met trots aan dat All Works Company (AWC), onder leiding van Jan Andre Baeyens, de succesvolle overname heeft voltooid van Solvos, voorheen eigendom van Cindy Lippens. Deze aanzienlijke overname markeert een belangrijke stap in de uitbreiding en consolidatie van de schoonmaak- en onderhoudsdiensten in Vlaanderen.

Solvos, bekend om haar expertise in de klassieke schoonmaak van bedrijfsruimten en het reinigen van ramen, heeft de voorbije 10 jaren een stevig klantenbestand opgebouwd in West- en Oost-Vlaanderen. AWC, gevestigd aan de rand van Brussel, heeft zich daarentegen gevestigd als een vooraanstaand commercieel schoonmaakbedrijf met een sterke positie in de regio Vlaams-Branbant, Brussel en Oost-Vlaanderen.

Deze strategische overname door AWC biedt niet alleen de mogelijkheid om het geografische bereik verder uit te breiden in een competitieve markt, maar stelt het bedrijf ook in staat om haar diensten te versterken door de combinatie van expertise, kennis en middelen van beide entiteiten. Deze synergie belooft een verbeterde dienstverlening en een sterkere marktpositie in de schoonmaaksector in heel Vlaanderen.

Jan Andre Baeyens, de drijvende kracht achter AWC, benadrukt het belang van deze overname: “De integratie van Solvos in onze bedrijfsfamilie is een belangrijke stap in onze missie om uitzonderlijke schoonmaakdiensten aan te bieden. Deze overname weerspiegelt onze toewijding aan groei en kwaliteit in een competitieve industrie.”

Met de afronding van deze overname zet AWC een significante stap vooruit in het versterken van haar positie als toonaangevende speler in de schoonmaaksector.

Over All Works Company (AWC)

AWC is een vooraanstaand schoonmaakbedrijf gevestigd in Vlaams-Brabant, bekend om zijn klantgerichte service en kwalitatief hoogstaande schoonmaakoplossingen voor bedrijven in en rond Brussel, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.

Over Solvos

Solvos heeft zich gespecialiseerd in de klassieke schoonmaak van bedrijfsruimten en het reinigen van ramen, met een sterke focus op de regio’s West- en Oost-Vlaanderen.

www.awc.be
www.solvos.be

Contactinformatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jan Baeyens tel 02/559.00.90
Jan.Baeyens@awc.be

Share