Professioneel schoonmaakbedrijf voor kantoren en gebouwen

Uw partner voor regio Brussel - Oost Vlaanderen - Vlaams Brabant

Reinigen van vasttapijt

All Works Company is gespecialiseerd in het reinigen van vasttapijt. 

Een schoon en fris tapijt geeft direct een positieve indruk op uw bezoeker. Zijn er vlekken op het vasttapijt of heeft uw tapijt een opfrisbeurt nodig, dan zorgen wij ervoor dat uw vasttapijt er na onze professionele tapijtreiniging weer als nieuw uitziet. Dagelijks lopen er veel bezoekers over de vloer van uw bedrijf. Het eerste dat deze bezoekers zien is de inkom en het tapijt. Vlekken van o.a. koffie, thee, inkt, vet, modder, wijn, olie en andere vervuiling heeft geen schijn van kans tegen de reinigingsspecialisten van All Works Company. Laat uw vasttapijt daarom professioneel reinigen. Wij bezorgen u graag een schone en frisse woon- of werkplek.

Wanneer uw vasttapijt niet regelmatig onderhouden wordt, zorgt de schurende werking van vuil en stof in de vezels ervoor dat uw tapijt er al snel grauw uitziet en vroegtijdig moet vervangen worden. Stof en vuildeeltjes zorgen ervoor dat uw tapijt een voedingshaard wordt voor schadelijke bacteriën en huisstofmijt. Ook de kleuren vergrauwen en de vezels worden er niet mooier van. Uw tapijt heeft regelmatig onderhoud nodig en wij kunnen dit onderhoud voor u uiterst vakkundig uitvoeren. All Works Company garandeert een diepe reiniging tot in de vezel. Door het regelmatig professioneel laten reinigen van uw vasttapijt zal de luchtkwaliteit verbeteren waardoor uw medewerkers zich beter zullen voelen en er ook minder ziekteverzuim zal zijn.

Wij zorgen voor het reinigen van vasttapijt voor o.a.:

  • woningen
  • winkels
  • kantoren
  • na schade (brand en waterschade)

Om de kwaliteit en de uitstraling van uw vasttapijt te behouden dient het tapijt goed onderhouden en regelmatig gereinigd te worden. All Works Company zorgt voor verscheidene soorten diepreiniging van uw tapijten, aangepast aan uw tapijt. Na het ontzanden en reinigen van vasttapijt ziet dit er opnieuw proper en fris uit. Als laatste fase bij het reinigen van vasttapijt wordt uw tapijt gedesinfecteerd en ontgeurd en wordt er een nieuwe beschermlaag aangebracht waardoor vuil en vlekken nadien beter te verwijderen zijn.

We passen enkel de beste reinigingsmethoden toe en gebruiken alleen de veiligste en meest efficiënte producten voor het reiningen van vasttapijt.

 

Share