Professioneel schoonmaakbedrijf voor kantoren en gebouwen

Uw partner voor regio Brussel - Oost Vlaanderen - Vlaams Brabant

Kantoren en bedrijven zijn plaatsen waar efficiëntie en hygiëne op de werkplek zeer belangrijke kenmerken zijn. Wij van All Works Company zijn een professioneel schoonmaakbedrijf in Brussel. Zoek je iemand om je kantoorruimte schoon te maken? Wil je graag een nette omgeving? Dan is er één adres: All Works Company. Wij zorgen ervoor dat jouw kantoren worden schoongemaakt op een dagelijkse of wekelijkse basis.

All Works Company is opgericht in 1992. Sinds de oprichting zijn we een actief professioneel schoonmaakbedrijf in Brussel. AWC is een bedrijf met veel variatie. We houden ons niet enkel bezig met de schoonmaak van kantoren, maar ook met het schoonmaken van scholen en instellingen. Daarnaast kan je ons ook contacteren voor het wassen van de ramen of voor schilderwerken. Na al deze jaren hebben wij een stevige reputatie opgebouwd. Wij zorgen voor een op maat gemaakte dienstverlening. Daarnaast hebben we een strakke organisatie, korte communicatielijnen en een flexibele inzet. Deze zaken moeten leiden naar een permanent streven van optimale service.

Waarom kiezen voor voor ons schoonmaakbedrijf in Brussel?

Er zijn een aantal redenen waarom je moet kiezen voor All Works Company.

Kortom, wij zijn een geweldig team waar je je schoonmaak aan kan toevertrouwen.

Ons kantoor is gelegen in Groot-Bijgaarden. Dit zorgt ervoor dat er een vlotte service is in Brussel en zijn randgemeenten. Deze randgemeenten zijn: Asse, Beersel, Dilbeek, Drogenbos, Grimbergen, Hoeilaart, Kraainem, Linkebeek, Machelen, Meise, Merchtem, Overijse, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw, Tervuren, Vilvoorde, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Zaventem

Onze centrale ligging zorgt ook er ook voor dat we een flexibele verbinding hebben met andere steden en gemeenten in Vlaanderen en Wallonië.

Het dienstenpakket bij All Works Company

Wij bij All Works Company bieden verschillende diensten aan.

Voor al deze verschillende diensten gaan we ook grondig te werk. Eerst sturen wij een inspectieteam. Zij nemen de nodige schikkingen bij het starten van een werf. Dat kan gaan om materiaal, maar ook om personeel. Dit zorgt ervoor dat de start in de beste voorwaarden zou verlopen. De werken zullen ook worden uitgevoerd met de nodige bekwaamheid.

Kortom, zoek je iemand om je kantoren schoon te maken? Wil je liever iemand om schilderwerken uit te voeren? Of denk je er toch aan om die renovatie te doen? Twijfel niet langer en contacteer ons schoonmaakbedrijf in Brussel. Bij All Works Company zetten we jouw wensen op de eerste plaats.