Professioneel schoonmaakbedrijf voor kantoren en gebouwen

Uw partner voor regio Brussel - Oost Vlaanderen - Vlaams Brabant

Professionele ruitenwassers voor perfect gereinigde ramen

Bij All Works Company beschikt u over een team professionele ruitenwassers. Propere ramen dragen bij tot het imago van uw bedrijf en het welzijn van uw werknemers. 

Schone ramen zorgen voor een representatief beeld van buiten. Een regelmatige wasbeurt van uw ruiten is dan ook zonder meer een must.

Ramen worden vlug vuil, zeker in een stedelijke omgeving. Ramen poetsen beschouwen de meeste mensen als een lastige en tijdrovende klus. Doe daarom een beroep op de ruitenwassers van All Works Company. Wij beschikken over een gespecialiseerd en professioneel ruitenwassers team dat uw ramen kuist, zonder strepen of vegen, zodat u terug kan genieten van een mooi uitzicht. Van binnenuit, ook zeer belangrijk, zorgen schone ramen voor goed daglicht. Ons schoonmaakbedrijf doet elk raam weer blinken alsof het nieuw is. Wij garanderen u onder alle weersomstandigheden streeploze ramen. Onze ruitenwassers hebben jarenlange ervaring en worden ieder jaar bijgeschoold. Zo bent u verzekerd van hoogstaande service met altijd een prachtig eindresultaat. Schone ramen geven uw bedrijf weer een frisse en verzorgde uitstraling. Onze glazenwassers gaan dan ook met veel plezier aan de slag om ook uw ruiten te doen blinken als nooit ervoor.

U kan bij ons terecht om éénmalig uw ruiten te laten wassen of voor een periodiek onderhoud waarbij we op regelmatige tijdstippen langskomen. Onze glazenwassers wassen snel en netjes. Wij werken uitsluitend met goedgekeurd materiaal. De veiligheid van onze ramenwassers krijgt eveneens prioriteit.

Uiteraard worden de ramen, de kaders en de kozijnen telkens grondig mee gereinigd. Onze ruitenwassers gebruiken, waar mogelijk, milieuvriendelijke reinigingsproducten bij het reinigen van uw ramen.

Ook speciale ruiten zoals grote uitstalramen en ruiten op moeilijk te bereiken plaatsen vormen geen probleem voor onze speciaal opgeleide ruitenwassers.

Wij beschikken over aangepast professioneel materiaal om zelfs de moeilijkste plekken te bereiken. Zo maken we ondermeer gebruik van een uitgebreid gamma hoogtewerkers. In kantoorgebouwen waar een hanggondel voorzien is, maken we daar natuurlijk gebruik van. Uiteraard gebeuren alle werken met respect voor de geldende veiligheidsvoorschriften.

Share