Professioneel schoonmaakbedrijf voor kantoren en gebouwen

Uw partner voor regio Brussel - Oost Vlaanderen - Vlaams Brabant

Reinigen gevels kantoorgebouwen en industriegebouwen

Schoonmaakbedrijf All Works Company biedt u een professioneel team aan voor het reinigen van uw gevels.

Propere gevels dragen bij aan het imago van uw bedrijf, vaak is dit het eerste dat klanten of potentiële klanten te zien krijgen wanneer zij uw bedrijf bezoeken en een goede eerste indruk kan je maar één keer maken. Gelukkig beschikt schoonmaakbedrijf All Works Company over het juiste materiaal en expertise die nodig zijn om de klus voor u te klaren.

Gevels staan bloot aan invloeden van buitenaf, zoals het weer en uitlaatgassen. Vocht en vervuiling brengen schade aan de gevels. Een slecht onderhouden gevel kan namelijk vochtdoorslag veroorzaken met schimmel en mosaangroei als gevolg. Dit heeft kwalijke gevolgen voor de binnenkant van je gebouw. Of uw gevel nu nieuw, 10 of 50 jaar oud is, wij hebben altijd de beste oplossing beschikbaar. Een schone gevel zonder aantasting van de ondergrond, dat is waar het om gaat.

Het reinigen van gevels vergt enorm veel kennis van materiaal en de toe te passen reinigingsmethoden. All Works Company beschikt over de modernste apparatuur voor het reinigen van gevels.

Door het reiningen van uw gevel zorgen we ervoor dat het gebouw er weer als nieuw uitziet en dat vochtproblemen vermeden worden. Om een geslaagd resultaat te verkrijgen is het essentieel om de juiste reinigingsmethode toe te passen.

Afhankelijk van de gevelsteen en sterkte van vervuiling kan men gebruikmaken van de volgende technieken:

  • zandstralen (kleine zandkorrels) voor sterk vervuilde gevels
  • vochtstralen (water met zand, kalk of glasparels)
  • nevelstralen vooral bij de renovatie van historische gebouwen
  • stoomreiniger (water met hoge temperatuur tussen 100° en 150° Celcius) voor minder vervuilde gevels
  • chemisch reiningen bij hardnekkig vuil

Wij beschikken over aangepast professioneel materiaal om zelfs de moeilijkste plekken te bereiken. Zo maken we ondermeer gebruik van een uitgebreid gamma hoogtewerkers. Uiteraard gebeuren alle werken met respect voor de geldende

Share