Professioneel schoonmaakbedrijf voor kantoren en gebouwen

Uw partner voor regio Brussel - Oost Vlaanderen - Vlaams Brabant

Schoonmaakbedrijf AWC: schoonmaak van medische lokalen (ziekenhuizen, RVT, dokterspraktijk)

All Works Company is uw specialist voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak in de zorg.

In een medische omgeving is hygiëne van levensbelang. Schoonmaakbedrijf All Works Company is hier helemaal van doordrongen en biedt dan ook een brede waaier schoonmaakdiensten aan voor de medische sector.

Veiligheid en hygiëne zijn in de zorgsector van cruciaal belang. Hospitalen, ziekenhuizen, rust-en verzorgingstehuizen (RVT), grootkeukens, onderzoekskamers, praktijken en wachtzalen van dokters, tandartsen, dierenartsen, … voor elke situatie zorgen wij voor een gepaste aanpak, waarbij hygiëne hoog in het vaandel staat. Een ziekenhuis is een heel gevarieerde omgeving. Er zijn wachtzalen, patiëntenkamers, operatietafels,… Ons schoonmaakpersoneel reinigt ook de apparatuur en toestellen op de correcte manier. Ziekenhuizen, rust-en verzorgingstehuizen (RVT) zijn nooit leeg, dit betekent dat ook sociale vaardigheden nodig zijn om met patiënten, bezoekers en zorgverstrekkers om te gaan. Om de gezondheid van mensen te verbeteren, dient er in een steriele omgeving gewerkt te worden. Ons schoonmaakpersoneel houdt rekening met patiënten, artsen en verpleegkundigen, maar ook met bezoekers. U dient immers geen hinder te ondervinden van de schoonmaakwerkzaamheden en kunt tegelijkertijd in een schone en hygiënische omgeving werken.

Ons managementteam staat borg voor het uitvoeren van een grote verscheidenheid aan opdrachten, opleiding en training van ons schoonmaakpersoneel. Alle schoonmaakopdrachten binnen de medische sector worden op die manier correct uitgevoerd.  Een schone werkomgeving is niet alleen van belang voor de gezondheid, maar ook voor het plezier dat u aan uw werkomgeving beleeft.

  • Wij begrijpen de speciefieke noden voor de schoonmaak van medische en klinische faciliteiten
  • Onze werknemers zijn op de hoogte van HACCP-voorschriften
  • Schoonmaken van steriele omgevingen
  • Diep schoonmaken van keukens, grootkeukens, cafetaria, administratieve ruimten
  • Schoonmaken van lokalen met meer of minder risico (CT, X-ray, pathologie, pharmaceutica)
  • Behandelen van medisch en besmet afval
  • Schoonmaak van dokterspraktijken, wachtzalen
  • Schoonmaken van dierenartsenpraktijken
  • Schoonmaak van tandartsenpraktijken

All Works Company biedt een totaalpakket aan schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden; van basis schoonmaakonderhoud, schoonmaak van sanitair tot reiniging en desinfectie van operatiekamers. We bepalen in overleg met u de benodigde schoonmaakwerkzaamheden.

Share