Professioneel schoonmaakbedrijf voor kantoren en gebouwen

Uw partner voor regio Brussel - Oost Vlaanderen - Vlaams Brabant

Schoonmaak sanitair en toiletten

De grondige schoonmaak van sanitair en toiletten is een maatstaf voor het comfort van uw medewerkers en bezoekers. Een helder ogende sanitaire ruimte wordt door veel mensen beschouwd als het ‘visitekaartje van uw onderneming’

Een schone ruimte, frisse geur en goede was- en droogvoorzieningen voor de handen maken een toiletbezoek aangenaam. All Works Company zal dan alle voorzieningen grondig reiningen en desinfecteren zodat deze hygiëne gewaarborgd kan worden. Toiletten en sanitaire voorzieningen worden gewoonlijk vaak bezocht en daarom is hier een grondige en hygiënische schoonmaak des te belangrijker. Schoon en fris sanitair is niet alleen prettig voor uw medewerkers, maar zorgt ook voor een goede en verzorgde indruk bij uw bezoekers.

Met de oplossingen van All Works Company bent u er zeker van dat uw toilet altijd een goed verzorgde indruk op de gebruiker achterlaat. Bij het schoonmaken van de toiletten en sanitaire voorzieningen hanteren wij hoogstaande hygiënische normen.

Goed onderhoud van het sanitair en de toiletten bevordert niet alleen de hygiëne, maar ook de veiligheid van de gebruikers en de levensduur van de installaties. Een schoon, fris en hygiënisch toilet is erg belangrijk voor uw bedrijf. De schoonmaak van uw sanitair kunt u met een gerust hart aan ons schoonmaakbedrijf overlaten.

All Works Company biedt een complete toiletinrichting. Wij zorgen voor het controleren en aanvullen van verbruiksproducten zoals handzeep en toiletpapier. En voor de vrouwelijke hygiëne zorgen we voor een aangepast en discreet afvalmanagement..

De volgende taken zal ons schoonmaakbedrijf op zich nemen bij de sanitaire schoonmaak:

  • Schoonmaak toiletten en vloeren
  • Schoonmaak wastafel, kranen, spiegels
  • Vervangen en/of aanvullen toiletpapier
  • Vervangen en/of aanvullen handzeep
  • Vervangen en/of aanvullen handdoekjes of handdoekrol
  • Luchtverfrissing
  • Damesverbandcontainers en afvalbakken

All Works Company zorgt ervoor dat onhygiënisch sanitair tot het verleden hoort door periodieke, professionele schoonmaak. We spreken graag een frequentie met u af voor de schoonmaak van uw sanitair. Met ons schoonmaakbedrijf bent u ervan verzekerd dat de vele bacteriën die in de sanitaire ruimte leven met regelmaat worden bestreden, wat bijdraagt aan de gezondheid van uw medewerkers en bezoekers. Wanneer u de reiniging van het sanitair in uw bedrijf aan All Works Company overlaat, bent u verzekerd van vakwerk.

Share