Professioneel schoonmaakbedrijf voor kantoren en gebouwen

Uw partner voor regio Brussel - Oost Vlaanderen - Vlaams Brabant

Schoonmaak van scholen en openbare gebouwen

Schoonmaakbedrijf All Works Company heeft een jarenlange ervaring in het schoonmaken van grote en kleine schoolgebouwenen andere openbare gebouwen. Schoonmaak is al meer dan twintig jaar ons vak!

Als professioneel schoonmaakbedrijf regelen wij alles voor u, ongeacht het soort schoonmaakwerk. Het gevolg is een onberispelijk resultaat, elke keer opnieuw. Wij werken voor klanten in uiteenlopende branches.

Op basis van uw behoeften en wensen stellen wij een nauwkeurig, gedetailleerd lastenboek op. Wij zorgen vervolgens voor goed opgeleide werknemers welke het meest geschikt zijn voor de taken welke zij bij u moeten uitvoeren.

Onze troeven zijn goed opgeleid personeel, een duidelijke communicatie van de momenten waarop er wordt gepoetst en vaste vervanging bij ziekte en afwezigheid. De organisatie van de schoonmaak op kantoor kunt u met een gerust hart aan All Works Company toevertrouwen.

Schoonmaakkantoor All Works Company is gelegen in Groot-Bijgaarden, aan de rand van Brussel. Dit garandeert een vlotte service in Brussel en zijn randgemeenten. Maar onze centrale ligging zorgt ook voor een flexibele verbinding met andere steden en gemeenten in Vlaanderen en Wallonië.

Share