Professioneel schoonmaakbedrijf voor kantoren en gebouwen

Uw partner voor regio Brussel - Oost Vlaanderen - Vlaams Brabant

Plaatsen van vasttapijt, laminaat en vinyl vloerbekleding in kantoren

Het plaatsen van vasttapijt, laminaat of vinyl als vloerbekleding voor uw kantoren, vergaderzaal, landschapskantoor of gang geeft uw kantoor meteen een nette en stijlvolle uitstraling.

All Works Company heeft voor elke smaak of stijl gegarandeerd de juiste vloerbekleding. Belangrijk is dat u een vasttapijt, laminaat of vinyl kiest die past bij de inrichting en die geschikt is voor het daartoe bestemde gebruik. Bij deze keuze willen wij u graag adviseren. U kan kiezen voor natuurlijke materialen of kunststoffen. Elk materiaal brengt een eigen uitstraling en onderhoudsmethode met zich mee. All Works Company gaat voor een individuele en klantgerichte aanpak bij de keuze van uw vloerbekleding.

Vasttapijt is ideaal om een warme en zachte sfeer te creëren. Daarnaast heeft deze vloerbekleding heel wat voordelen. Het heeft een isolerende en geluiddempende werking. Het is bovendien een aangenaam, antislip oppervlak om op te lopen. Vasttapijt is ook gemakkelijk te onderhouden.

Laminaat is de iets goedkopere vorm van parket. Deze vloerbekleding is eveneens van goede kwaliteit en gemakkelijk te reinigen. Laminaat past in elk ontwerp en brengt ook een warme sfeer met zich mee.

Vinyl is een vloertype dat waterbestendig is en makkelijk schoon te maken. Het is een sterke en duurzame vloerbekleding ideaal om te plaatsen in kantoren. Er bestaat een grote verscheidenheid aan soorten, in verschillende kleuren en designs.

Kies voor de juiste vloerbedekking, want uw vloer is een belangrijk sfeerelement én blikvanger voor uw kantoor, vergaderzaal, landschapskantoor of gang.

De plaatsing van de vloerbekleding gebeurt door onze ervaren vakmensenAll Works Company plaatst vasttapijt, laminaat en vinyl vloerbekleding op een snelle en professionele manier.

Kijk ook bij schilderwerken voor het afwerken, opknappen en schilderen van wanden en plafonds.

Wij maken u ook graag een totaalprijs voor het opknappen en de complete schoonmaak van uw bedrijfsgebouw of kantoren bij bvb. het betreden van een nieuw gebouw, het verlaten van een gebouw of na brand of overstroming.

Share