Professioneel schoonmaakbedrijf voor kantoren en gebouwen

Uw partner voor regio Brussel - Oost Vlaanderen - Vlaams Brabant

Schilderwerken kantoren

All Works Company verzorgt alle schilderwerken voor uw kantoor (muren, plafonds, plinten en schrijnwerk). Een kantoor dat er netjes uitziet komt immers heel wat beter over op uw klanten en bezoekers.

Voor uw werknemers en uzelf is het heel wat prettiger werken in een kantoor dat netjes verzorgd is. Wanneer uw kantoor moet worden opgeknapt of alvorens u een nieuw kantoor betrekt kan u van onze diensten gebruik maken.

All Works Company komt zelf ter plaatse kijken en opmeten. Binnen de 24 uur na ons bezoek heeft u reeds uw gepersonaliseerde offerte voor de schilderwerken.

Voor we starten met de schilderwerken zorgen we voor de bescherming van uw meubilair en dekken we uw vloer af. Wij zorgen voor een perfecte afwerking: scheurtjes en oneffenheden worden hersteld en netjes opgeschuurd. De wanden en plafonds worden voorzien van een grondlaag (primer of fixatie), afhankelijk van de ondergrond. We brengen een eerste laag verf aan en werken bij waar nodig. Daarna brengen we de tweede laag verf aan. In sommige gevallen worden zelfs drie lagen toegepast. Dan ruimen we alles op en zetten we alle meubels terug op hun originele plek.

Ook het binnenschrijnwerk (ramen, deuren, plinten) wordt van twee nieuwe verflagen voorzien.
U kan kiezen uit eender welke RAL- kleur. Kleuren zijn de sfeermakers van een interieur. De overgang tussen de verschillende ruimtes is bepalend en door de juiste combinatie van kleuren creëer je ruimte en gezelligheid.

Bij All Works Company bent u altijd zeker van een optimaal resultaat tegen een betaalbare prijs. We werken met kwaliteitsvolle producten en met oog voor detail. Al onze schilders zijn vakmannen die snel, proper en efficiënt werken.

Wij respecteren de afgesproken startdatum van de werken en wij werken door tot uw kantoor volledig klaar is.
Na afloop wordt uw kantoor netjes opgekuist, en leveren wij een proper, fris en nagelnieuw kantoor af.

Kijk voor het volledig renoveren van uw kantoor ook eens bij plaatsing vasttapijt en renovatie kantoren.

Share